Global Erişim, Yerel Dokunuş
Avrupa'ya yayılan Global ofis ve ortak ağımızı keşfedin,
Orta Doğu, Asya-Pasifik ve Kuzey Amerika
Daha Fazlasını Keşfedin

Birlikte Çalışabilirlik Yapısı

RTC olarak, hizmetlerimizin gücünün bağlantılarımızın sağlamlığı ile arttığının farkındayız. Global Networks’ün gururlu bir üyesi olarak, uyumluluk ve teknolojik yeniliklerin ön saflarında yer alıyoruz. Bu ortaklıklar mükemmelliğe olan bağlılığımızı teyit etmekte ve en yüksek uluslararası standartlara uygun, son teknoloji ürünü, uyumlu ve birlikte çalışabilir çözümler sunmamızı sağlamaktadır. Bu küresel ortaklıklar sayesinde RTC sadece pazara katılmakla kalmıyor, vergi uyum teknolojisinin geleceğini şekillendirmeye de yardımcı oluyor.

Resmi Entegratör RTC

Dijital çağda RTC, özellikle büyük ölçekli işletmeler ve yoğun finansal işlem faaliyetlerine sahip kuruluşlar olmak üzere işletmelerin dönüşümünde kilit bir oyuncu olarak öne çıkmaktadır. Vergi daireleri, e-Fatura kurumları ve hükümetler tarafından resmi olarak onaylanmış bir entegratör olan RTC, iş uyumluluğunuzu ve operasyonel verimliliğinizi artırmaya kararlıdır. Peppol dahil Global Birlikte Çalışabilirlik Çerçevesi ile entegrasyonumuz, küresel standartlara ve uygulamalara bağlı kalarak dijital muhasebe süreçlerinin sorunsuz ve verimli bir şekilde yönetilmesini sağlar. Hem B2B hem de B2G sektörlerine hizmet vererek kolaylaştırılmış veri yönetimi, güvenli teslimat mekanizmaları, verimli keşif süreçleri ve sıkı direktif uyumluluğu sağlıyoruz. Dijital çağda uyumluluk, verimlilik ve inovasyonu garanti eden bir ortaklık için RTC’yi seçin.

Ofislerimiz

Vergi teknolojisini bir adım ileriye taşımak için sizinle ortak olmaya istekliyiz. global ortaklarımızdan biri olmak istiyorsanız lütfen formu doldurun.
RTC Almanya

RTC Almanya

GF, 1st Floor Wallstr. 9
Berlin 10179
Germany

contact@rtcsuite.com

RTC İrlanda

RTC İrlanda

Pembroke House 28 – 32 Pembroke Street Upper Dublin D02 EK84
Republic of Ireland

contact@rtcsuite.com

RTC Fransa

RTC Fransa

SNCF Station
14 rue de Dunkerque 75010
France

contact@rtcsuite.com

RTC İspanya

RTC İspanya

Martinez Villergas Business Park C/Martinez Villergas, 49, Block V – 1st Floor
Madrid, Comunidad de Madrid, 28027
Spain

contact@rtcsuite.com

RTC Türkiye

RTC Türkiye

Kucukbakkalkoy mah.,
Defne sok., No.1, d. 176
Flora Residence, Atasehir
Istanbul

contact@rtcsuite.com

RTC Belçika

RTC Belçika

Grensstraat 24
3600 Genk
Belgium

contact@rtcsuite.com

RTC Hollanda

RTC Hollanda

Tenierslaan 9
5613 DZ Eindhoven
Netherlands

contact@rtcsuite.com

RTC Suite. e-Dönüşüm Çözümleri

RTC ile Güçlerinizi Birleştirin:
Değerli Ortağımız Olun!

RTC, vizyonumuzu ve değerlerimizi paylaşan potansiyel ortaklarla işbirliği yapmaktan heyecan duyuyor. Ortak olduğunuzda, karşılıklı başarıyı teşvik edecek özel fırsatlara, kaynaklara ve desteğe erişim kazanacaksınız. İster sinerjileri keşfetmek isteyen bir şirket olun, ister bağlı kuruluş girişimleriyle ilgilenen bir kişi olun, aşağıdaki “Ortak Olun” formunu doldurmanızı ve bizimle ödüllendirici bir ortaklık yolculuğuna çıkmanızı bekliyoruz.

Şimdi Abone Olun ve Bir Adım Öne Geçin

RTC’nin En Son Güncellemelerine, Sektördeki Uzmanların Paylaşacağı İpucu ve Bilgilere Özel Erişim Sağlayın.